Viasona té indexats 4.337 grups, 10.754 àlbums i 82.591 cançons

El cicle Més que Música del Tr3sC torna amb força

Els concerts exclusius en acústic de diferents músics del moment permeten una experiènciamés propera i diferent

Segueix-nos a Facebook per estar al corrent de les últimes novetats

Festivals i cicles

Redacció

El cicle de concerts Més que Música que organitza el club de cultura Tr3sC aposta per oferir una manera diferent d'escoltar música en directe, oferint una sèrie de concerts de petit format i en mode acústic de d'artistes de casa nostra amb l'objectiu acostar els músics al públic, i el públic als músics.

Clara Peya i Smoking Bambino van ser els encarregats de donar el tret de sortida a aquesta nova edició durant el mes de setembre, ambdós amb disc nou sota el braç. Ja al mes d'octubre, Scarteen Sisters va regalar el seu folk amb jazz de Split of light (Autoedició, 2018), continuant així un cicle ple de propostes que s'allargarà fins 13 de desembre.

El pròxim concert l'oferirà la barcelonina Nubla el dijous 4 d'octubre al Museu Europeu d'Art Modern, on presentarà el seu quart treballMultiplexpo (Hidden Track Records, 2018).

Al mateix espai, es podrà gaudir d'una petita mosta del Músiques Sensibles, festival solidari que agermana música amb compromís social, de la mà de Gemma Humet i Intana el dimarts 9 d'octubre.

En el mateix Museu, Joan Colomo destaparà els secrets de L'oferta i la demanda (BCore, 2018), Paula Grande transportarà als assistents amb el seu jazz de Sóc (U98Music, 2018), Marc Parrot reapareixerà per presentar Refugi (Musica Global, 2018) i Xavi Lloses experimentarà amb Els Benaurats (Hidden Track Records, 2018). Els concerts seran els dies 16 d'octubre, 13 de novembre, 22 de novembre i 13 de desembre respectivament.

La Colosal, situada al barri de l'Eixample, acollirà el 29 d'octubre a Miquel Abras, qui ens ha sorprès amb la publicació de dos discos en menys de 24 hores,Punt de no retorn i Punt de partida(U98Music, 2018). 

Per últim, La Badaboc serà l'escenari perfecte perquè els manresans Jo Jet i Maria Ribot interpretin Lliure o Descansar (Autoedició, 2016) en un format únic on el duet s'acompanyarà d'un cor de 7 persones. El concert serà el 18 d'octubre.

Per més informació es pot visitar el web del Tr3sC.

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre les últimes novetats al teu correu.