Viasona té indexats 4.022 grups, 9.791 àlbums i 74.313 cançons

Tornen les Residències musicals a La Pedrera

L'entitat acull tres intèrprets i un compositor en la nova edició d'aquest programa de concerts

Alguns dels artistes d\'aquesta edició del Programa Residències Musicals
Alguns dels artistes d\'aquesta edició del Programa Residències Musicals / La Pedrera

Segueix-nos a Facebook per estar al corrent de les últimes novetats

La Fundació Catalunya La Pedrera presenta la setena edició del Programa Residències Musicals, que té l’objectiu de donar suport i impulsar als joves talents de la interpretació musical del nostre país. Aquesta iniciativa va néixer la temporada 2012-2013.

Per aquesta temporada s’han valorat 40 candidats, i d’entre els 7 finalistes, els escollits com a residents han estat la pianista Marta Puig, el violoncel·lista Roger Morelló i la violinistaSara Cubarsi, tots tres representatius del gran talent musical emergent català i amb trajectòries formatives ben diverses.

El calendari de programació previst és, com en la temporada anterior, oferir un concert a La Pedrera cada tercer diumenge de cada mes per la tarda.

Enguany, i com a novetat, destaca la incorporació de la figura del compositor resident que crearà una peça per a cada resident. Aquesta s’estrenarà dins dels programes que confegiran els propis residents per als seus concerts a La Pedrera. L’objectiu és promocionar tots els joves músics, no només als intèrprets, sinó també als que posen el seu talent creatiu al servei dels altres. 

El compositor resident d’aquesta temporada serà Joan Magrané, un artista que destaca per la seva versatilitat en la composició per a diversos instruments o veu. L’encàrrec de la seva residència inclourà  la creació o incorporació de tres peces, una per a cada resident de la temporada, d’entre 5 i 10 minuts de durada.

 

 

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre les últimes novetats al teu correu.