Viasona té indexats 4.022 grups, 9.791 àlbums i 74.313 cançons

El BAM i el Mercè Música fan vibrar la festa major de Barcelona

Del 21 al 24 de setembre, la ciutat s'ha omplert amb la millor música del moment

Ferran Palau actuant en aquesta edició del BAM
Ferran Palau actuant en aquesta edició del BAM

Segueix-nos a Facebook per estar al corrent de les últimes novetats

Redacció

Un any més, els barcelonins celebren la seva festa grossa. Espectacles diversos han omplert la ciutat durant aquests darrers dies, amb la música protagonista indiscutible.

La música de la Mercè vol mostrar tant la riquesa de l’escena musical barcelonina i catalana com la de la música internacional. Per aquest motiu, entre moltes propostes internacionals, l’escenari del Moll de la Fusta ha presentat tres nits temàtiques: el divendres 21 dedicada als sons africans, el dissabte serà el torn del reggae, amb l’actuació, entre d’altres, del mític grup Dr. Calypso, que s’ha acomiadat de Barcelona, després d’una prolífica trajectòria.

Aquest diumenge ha estat la jornada dedicada a la rumba catalana. A més, l’escenari Mediterràniament de la platja del Bogatell s’ha omplert, durant tot el cap de setmana, de música amb els Love of Lesbian, La Iaia, Fundación Tony Manero,Doctor Prats, Els Catarres i Gertrudis.

Per canviar de registre, i un any més, el Parc Central de Nou Barris s’ha transformat en l’auditori per a tots els amants de la música simfònica amb quatre cites destacades: la Banda Municipal, l’Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya, l’Orquestra Simfònica i el Cor del Gran Teatre del Liceu, i joves intèrprets del projecte solidari Vozes.

Els barcelonins Balago, Ferran Palau,de Nadah El Shazly, Tiger Menja Zebra, Surma o Capicua són només algunes de les propostes musicals que s’han pogut escoltar a la plaça de Joan Coromines, en el marc del Barcelona Acció Musical, més conegut com BAM.

 

 

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre les últimes novetats al teu correu.