Viasona té indexats 4.022 grups, 9.791 àlbums i 74.313 cançons

Adrià Puntí proposa al públic que 'Pasen i vean' el seu univers creatiu amb la presentació del nou disc

L'artista saltenc programa un espectacle teatral el 28 de setembre i l'endemà farà el concert d'estrena del nou àlbum 'Enriu-te'n fins que el cor et digui prou'

moment de la presentació dels dos espectacles que realitzarà Adrià Puntí per presentar el nou àlbum el 19 de setembre
moment de la presentació dels dos espectacles que realitzarà Adrià Puntí per presentar el nou àlbum el 19 de setembre

Segueix-nos a Facebook per estar al corrent de les últimes novetats

ACN

El cantautor saltenc Adrià Puntí ha presentat una doble proposta per donar a conèixer el seu nou àlbum. D'una banda, la nit del divendres 28 de setembre realitzarà un espectacle al Teatre de Salt (Gironès) sota el títol 'Pasen i vean' per mostrar al públic el procés creatiu que ha seguit a l'hora de composar els nous temes.

D'altra banda, el dissabte 29 de setembre oferirà un concert a La Mirona amb l'estrena del nou àlbum, 'Enriu-te'n fins que el cor et digui prou'. Segons Puntí, el divendres utilitzarà "recursos teatrals per explicar el procés creatiu d’un artista que passa de l’emoció a la bogeria controlada”. Per la seva banda, l'alcalde de Salt, Jordi Viñas, ha animat al públic a acudir a la cita del divendres per "gaudir d’un espectacle diferent que surt dels paràmetres tradicionals".

A més, els assistents que vagin tant al Teatre de Salt com a La Mirona tindran l'oportunitat de comprar el nou àlbum presentat i cada còpia estarà decorada personalment per Puntí. El músic ha afirmat que "cada CD serà una peça única". Les entrades ja estan a la venda al web de La Mirona i del Teatre de Salt.

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre les últimes novetats al teu correu.

Artistes i grups relacionats