Viasona té indexats 4.115 grups, 10.117 àlbums i 77.342 cançons

Senyor dels Llamps presenta el videoclip "Marcians", cançó inclosa en el seu nou disc

L'àlbum es va publicar el passat mes d'abril i conté nou cançons plenes de l'humor i la ironia que caracteritzen la banda

Segueix-nos a Facebook per estar al corrent de les últimes novetats

Per qui encara no els conegui, Senyor dels Llamps és el particular projecte liderat per Oriol Iglesias, bateria de grups rockers com Katarrama i Pèl de
Gall, però que aquí canvia d'instrument. La guitarra, la veu, la inspiració i els altres tres membres de la banda (Albert Iglesias, Enric Marquès i Albert Vinyés) configuren una banda fresca, sense impostures ni floritures, que parla sense embuts i de manera directa, amb una ironia que la fa única.

Tot això amb una barreja de ritmes ballables que van des del reggae, l'ska, el pop-rock o la rumba.

Després del seu primer treball Érem heavis i no cumbes (Discmedi 2016), aquest abril arribava Marcians(Discmedi 2016), el seu segon llarg on se segueix imposant la marcada personalitat del músic del Bages: històries irreverents, divertides i poc convencionals amanides amb el seu característic llenguatge sense filtres i amb grans dosis d'humor.

El primer avançament, "Cor de runner", explicava, en clau de broma, el canvi radical d'un ex-canalla que després de provar tots els excessos possibles ho deixa tot per dedicar la seva vida a córrer totes les curses de Catalunya. El pots veure aquí.

Avui arriba el segon avançament amb el mateix nom del disc, "Marcians". El clip està dibuixat pels mateixos components del grup i recrea una història d'alcholisme, soledat i humor deformant-la fins a límits insospitats i amb un munt de personatges coneguts. Una crítica encobertament oberta de la situació política actual.

 

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre les últimes novetats al teu correu.