Viasona té indexats 4.078 grups, 9.952 àlbums i 76.038 cançons

D'Aixa i Quico el Cèlio, el Noi i el Mut de Ferreries, protagonistes del Festival D'aquí estant veig una estrella

La 13a edició del festival de cançons i tonades tradicionals es celebrarà el 27 i 28 de juliol a Riudaura

Segueix-nos a Facebook per estar al corrent de les últimes novetats

Redacció

La 13a edició del Festival "D'aquí estant veig una estrella - cançons i tonades tradicionals"  es presenta els propers 27 i 28 de juliol a la plaça del Gambeto de Riudaura. La proposta de música tradicional i popular manté la programació a dos dies que va iniciar fa dos anys.

Enguany els protagonistes seran el grup d’Aixa format per Ramon Manent, Samuel Arderiu i Ferran Martínez, que divendres 27 clouran el Sopar de Cantadors i dissabte 28 a les 22 hores serà el torn de Quico el Cèlio, el Noi i el Mut de Ferreries, que portaran a Riudaura la celebració dels seus 25 anys a la carretera i la música d’arrel de les Terres de l’Ebre.

L’Ajuntament de Riudaura i al Grup de Recerca Folklòrica de la Garrotxa, del Marboleny -impulsors de la iniciativa- volen continuar amb el propòsit de difondre el patrimoni (musical, literari, sociocultural i històric) sorgit d’un treball de camp, amb els enregistraments i les transcripcions corresponents, i per altra banda mantenen la voluntat de fer que aquests materials recuperin espais de difusió en la societat actual, molt distinta d’aquella que els va veure sorgir i transmetre’s de generació en generació.

Les entrades pel sopar i l’actuació "D’aquí estant veig una estrella - cançons i tonades tradicionals" es poden adquirir a l’Ajuntament de Riudaura.

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre les últimes novetats al teu correu.