Viasona té indexats 4.075 grups, 9.944 àlbums i 75.941 cançons

Tarragona regula la música en viu amb un nou programa cultural que fa acreditar els artistes

S'aplicarà a la segona quinzena de juliol i constarà de 19 punts autoritzats a la ciutat

Segueix-nos a Facebook per estar al corrent de les últimes novetats

ACN

L'Ajuntament de Tarragona ha posat en marxa el nou programa cultural 'Tarragona Patrimoni, músics al carrer' per fomentar la música als carrers de la ciutat de manera regulada. Segons la regidora de Patrimoni, Cultura i Festes, Begoña Floria, el consistori aposta perquè la música de proximitat tingui més presència a la ciutat i que els carrers siguin aparador de músics emergents, amateurs, professionals o vinculats a centres de formació. L'activitat dels músics que actuïn al carrer es farà 19 punts autoritzats i en els horaris i les condicions de participació que s'estableixen en aquest nou programa que es posarà en marxa la segona quinzena de juliol.

Per a actuar al carrer els músics hauran de presentar la sol·licitud d'admissió i acreditar-se presencialment a l'Antiga Audiència els dimarts i dijous de 10 a 13 hores. Hauran de demostrar formació o experiència musical i rebran una acreditació personal i intransferible, amb una vigència anual. D'aquesta manera, entraran a formar part d'un registre de músics amb autorització per interpretar música al carrer i podran fer una reserva per actuar en algun dels punts establerts que poden acollir interpretacions musicals.

S'han identificat 19 punts d'actuació repartits per tota la ciutat on els músics i grups acreditats podran tocar amb reserva prèvia. Cadascun dels punts disposa d'una fitxa tècnica que especifica el punt exacte on tocar i estableix el nombre màxim de músics, el màxim de decibels i els horaris permesos.

Les actuacions en un mateix punt tindran una durada màxima d'una hora, només podran reservar el mateix punt dues vegades al dia i fins a un màxim de tres vegades a la setmana. Les condicions també fixen, entre d'altres, que haurà de ser música en directe i que s'hauran de respectar la mobilitat de la zona i els accessos a comerços i habitatges.

 

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre les últimes novetats al teu correu.