Viasona té indexats 4.209 grups, 10.372 àlbums i 79.703 cançons

Pep Gimeno ‘Botifarra’ presenta la seva cara més simfònica al Palau de la Música de València

El cantautor ha sotmès el cançoner tradicional valencià a diverses mutacions i mixtures musicals i ara presenta un espectacle conjunt amb l’Orquestra de València

Segueix-nos a Facebook per estar al corrent de les últimes novetats

El Palau de la Música de València  acull aquest divendres un espectacle únic i ambiciós: Pep Gimeno ‘Botifarra’  acompanyat de l'Orquestra de València i el pianista Pau Chafer. La rondalla valenciana pujarà a l’escenari de la mà d’aquest músic singular de Xàtiva amb una veu portentosa, les seves castanyoles i el seu incansable afany per recuperar un patrimoni musical incalculable.

En aquesta ocasió inèdita l’acompanyaran una formació completa amb vents, cordes i percussions dirigida per Octavio Más-Arocas, un jove director natural de la Foia de Bunyol que ha fet carrera als Estats Units i actualment dirigeix la Mansfield Symphony Orchestra. En aquest cas també l’acompanya el pianista i autor dels arranjaments de l’espectacle Pau Chafer, fill de Vicent Chafer, l’històric component del grup Sarau.

De moment no ha transcendit el repertori complet que oferiran però l’espectacle ha estat concebut per posar en valor la rondalla valenciana i els instruments de rondalla, que dialogaran de tu a tu amb la secció de corda de l’Orquestra. Per aconseguir aquesta combinació han hagut d’assajar de valent per acoblar la formació i  els tempos de cada interpretació, a banda d’incorporar la veu nostrada de Pep Gimeno ‘Botifarra’.

L’espectacle comptarà amb convidats com Vicent Torrent d’Al Tall, Paco Muñoz, Miquel Gil, Marina Rossell, el tenor Javier Agulló o el cantautor Feliu Ventura  i també es podrà veure el dissabte 30 al Gran Teatre de Xàtiva.

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre les últimes novetats al teu correu.

Artistes i grups relacionats