Viasona té indexats 4.330 grups, 10.734 àlbums i 82.292 cançons

Música, vi i gastronomia al VinyaSons

El cicle de dotze concerts se celebrarà a diferents cellers del 29 de juny al 10 d'agost

Segueix-nos a Facebook per estar al corrent de les últimes novetats

Redacció

Combinar coses que per separat ja funcionen sempre és una bona idea, i els organitzadors del VinyaSons Ametller Origen ho saben de sobres. És per això que proposen dotze experiències gourmet on la música en directe es maridarà amb vi i un menú gastronòmic per tal de crear un maridatge perfecte en un ambient idíl·lic.

En aquesta sisena edició el festival ha apostat amb força per les veus femenines entre les quals hi ha cantautores de renom com Judit Neddermann, Gemma Humet, Paula Valls i Núria Graham i d'altres més emergents com MagalíSare, component de Quartet Mèlt, o Marina Tuset. Completen el cicle The Hanfris Quartet, Marco Mezquida, que actuarà dues ocasions, una d'elles en companyia de la coreògrafa Sol Picó, i In Crescendo, guanyadors de la tercera edició del concurs Oh HappyDay! de TV3.

Dotze experiències úniques que aniran acompanyades dels millors vins i caves de cellers emblemàtics del Penedès, Alella, l'Empordà i el Bages i una oferta de restauració creada per l'ocasió i basada en el producte de proximitat i de qualitat.

Els concerts es faran durant els caps de setmana del 29 de juny al 10 d'agost i els preus de les entrades oscil·len entres els 40 i els 58 euros, depenen de la proposta. Les entrades es poden comprar a través de diverses plataformes online com TopTicket, Club TresC o LetsBonus.

 

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre les últimes novetats al teu correu.