Viasona té indexats 4.330 grups, 10.734 àlbums i 82.292 cançons

El Cantilafont tanca el cartell de la seva sisena edició

Nyandú i Jo Jet i Maria Ribot són les dues últimes confirmacions del festival del Lluçanès que se celebrarà el 14 de juliol

Segueix-nos a Facebook per estar al corrent de les últimes novetats

Ja farà sis anys que Associació Voraviu Produccions Culturals organitza el Festival Cantilafont del Lluçanès, l'esdeveniment dedicat a la música, a les arts escèniques i a la gastronomia de proximitat que a més vol recuperar espais amb encant però que de mica en mica han estat abandonats per diferents raons. Així, cada any té lloc en un espai diferent d'aquest territori amb l'objectiu de descobrir els racons oblidats d'una terra que, tot i no ser comarca oficialment, ho és d'esperit.

El festival, d'un dia de durada, ha sabut combinar en un mateix cartell projectes artístics ja consolidats amb d'altres menys coneguts. Així durant el dissabte 14 de juliol tots els que s'acostin a Sant Boi del Lluçanès podran gaudir del circ de companyies com Planeta Trampolí o MadameGaüc, la dansa de Quim Bigas i una proposta musical de luxe que inclou Mishima, El Petit de Cal Eril, MaxMeser, Jo Jet i Maria Ribot, Nyandú i el djBearoid.

L'espai gastronòmic es renova per tal de poder donar cobertura al públic creixent del festival. Enguany, doncs, l'oferta no es realitzarà a partir dels productors alimentaris directament sinó que l'organització ha proposat crear una col·laboració amb 6 espais de gastronomia diferents i satisfer a una major varietat de públic.

Les entrades per assistir-hi es poden comprar durant uns dies al preu reduït de 10€ a través d'aquest web.

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre les últimes novetats al teu correu.