Viasona té indexats 4.216 grups, 10.424 àlbums i 80.089 cançons

Ginestà, Les Filomenes, Lu Rois, Orchestra Fireluche, Monique Makon & The Soul Titoo's, i Pescaítos Flamenco Quartet, les propostes musicals del Festival Tangent

El cicle se celebra a diferents centres cívics del barri de l’Eixample de Barcelona del 22 de juny al 26 de juliol

Segueix-nos a Facebook per estar al corrent de les últimes novetats

Després de la bona acollida de la primera edició del Festival Tangent celebrat el passat estiu, l'organització ha decidit repetir hi ha programat 23 propostes de diferents àmbits de la cultura per consolidar aquest festival de les Arts.

Totes les activitats són gratuïtes i es desenvoluparan a sis centres cívics del barri de l'Eixample de Barcelona: CC Cotxeres Borrell, CC Casa Golferichs, CC Urgell, CC Ataneu Fort Pienc, CC La Casa Elizalde i CC Sagrada Família.

Els concerts hi tenen un pes important, amb un total de 6 actuacions programades. Diferents gèneres que van des del jazz fusió de PescaítosFlamenco Quartet al folk-pop de Ginestà, passant per les cançons tradicionals de Les Filomenes o els instruments de joguina de l'OrchestraFireluche. Completen el cartell musical la cantautora i pianista LuRois i els ritmes negres de MoniqueMakon & The Soul Titoo's.

A més de música, la programació inclou altres disciplines com la dansa, el circ, el teatre i les arts visuals, propostes tant d'artistes ja consolidats i amb cert renom com d'altres menys conegudes però de gran qualitat. Entre altres espectacles, es podrà gaudir de la dansa de Sol Picó, microteatre d'objectes amb Al Xalet, o de l'obra teatral Fuentovejuna, revisada per la companyia Obskené. La programació completa es pot consultar al web i a les xarxes amb el hashtag #tangent18.

Amb l'objectiu de no tenir problemes amb l'aforament, en alguns espectacles es podrà reservar entrades on-line, telefònicament o presencialment unes setmanes abans i estarà indicat a la programació.

 

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre les últimes novetats al teu correu.