Viasona té indexats 4.216 grups, 10.422 àlbums i 80.087 cançons

El “Pinguí” de les Terres de l’Ebre ja té cartell

Texxcoco, Xarim Aresté, Renaldo i Clara, Los Wallas, Vàlius amb Carlota Serrahima i Jorra i Gomorra conformen el cartell del festival de música alternativa de Flix

Segueix-nos a Facebook per estar al corrent de les últimes novetats

El sud és molt més que arròs i delta. En els últims anys, la proposta cultural de les Terres de l’Ebre ha crescut de manera significativa. Una de les cites indispensables, des de ja fa quatre anys, és el Festival Pingüí, l’esdeveniment dedicat a la música alternativa que té lloc a Flix.

La proposta va néixer l’any de 2015 de la mà l’Associació de Músics de Flix i de l’Ajuntament de Flix amb l’objectiu de donar a conèixer la millor música del territori. L’autogestió és un dels pilars fonamentals del festival, així com esdevenir un punt de trobada del teixit associatiu i cultural de les comarques de Lleida, Tortosa i Tarragona.

Enguany se celebrarà el dia 7 de juliol a les piscines municipals del poble i oferirà 12 hores de música ininterrompudes amb un artell que evidencia que la paritat d’alt de l’escenari és una prioritat per l’organització. Com cada any, el cartell del festival ha estat elaborat per un il·lustrador/a. El d’aquesta edició ha estat dissenyat per Nadia Hafid.

El tret de sortida de la jornada el donaran Renaldo&Clara, Jorra i Gomorra i Vàlius amb Carlota Serrahima a l’hora del vermut. Els seguirà la batalla de djs entre Los Morenos de Mallorca i Tiramisú djs per aconseguir el títol del millor dj local. Al vespre pujaran a l’escenari Texxcoco, Los Wallas i Xarim Aresté per tancar aquesta quarta edició del Pingüí.

El preu de l’entrada al festival és de 10€ anticipada, amb una reducció a 6€ per persones de 9 a 18 anys, fins als 13€ a taquilla i inclou el dret a acampar en una zona habilitada dins del mateix recinte del festival i accés a les piscines municipals durant tot el cap de setmana. Es poden comprar a la pàgina web del festival.

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre les últimes novetats al teu correu.