Viasona té indexats 4.078 grups, 9.949 àlbums i 76.019 cançons

Joan Miquel Oliver encapçala la proposta musical del Gastronòmada

El festival gastronòmic de la Garriga se celebrarà els dies 15 i 16 de juny

Segueix-nos a Facebook per estar al corrent de les últimes novetats

El Gastronòmada és, tal com el seu nom indica, un festival gastronòmic on s'hi combina la música, el ball, l'artesania i moltes altres activitats destinades a tots els públics. Com a novetat cal destacar que enguany se sumarà un dia a la cita, sent la inauguració el divendres 15 de juny. A partir de la tarda de divendres i durant tot el dissabte 16 de juny, a la plaça del Silenci de La Garriga s'hi plantaran diversos foodtrucks que oferiran a tots aquells que s'hi acostin un ventall de plats per tots els gustos.

El festival neix amb l'objectiu d'impulsar la cultura al carrer i convertir-lo en un espai d'intercanvi. És per això que, tot i que la temàtica central de l'esdeveniment és la gastronomia, durant el festival es realitzen activitats paral·leles, com una fira d'artesans, diversos tallers, espectacles i activitats dirigides a petits i grans. Es poden consultar totes les activitats al web del festival.

La música no només no podia faltar-hi sinó que  hi jugarà un paper fonamental. Així, la nit de divendres s'ha programat els Impresentables Hoopers  ballant sota la música dels Swing Shot; també hi actuaran els Mediterrània Band, guanyadors del concurs de bandes locals; dissabte al vespre serà el torn del duet DeLight i, més tard, actuarà Joan Miquel Oliver. La nit la tancarà el Dj Buixes, com ja és habitual en aquesta trobada.

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre les últimes novetats al teu correu.

Artistes i grups relacionats