Viasona té indexats 4.195 grups, 10.339 àlbums i 79.406 cançons

Cultura i societat, motor principal de la nova edició del festival ‘Músiques Sensibles’

El cicle tindrà lloc al Palau de la Música de Barcelona del 18 d’octubre al 23 de novembre

Segueix-nos a Facebook per estar al corrent de les últimes novetats

Arriba la sisena edició del festival Músiques Sensibles, un festival que vincula cultura i música amb el compromís i la responsabilitat social com a teló de fons.

Del 18 d’octubre al 23 de novembre la cultura i la societat esdevindran el motor principal d’un projecte on la sensibilitat és el denominador comú de tots els agents implicats. L'objectiu és donar suport i visibilitat a entitats sense ànim de lucre que treballen en diversos camps de l’acció social.  Així, els espectadors poden gaudir d'un cartell de luxe mentre contribueix a ajudar amb la seva entrada a diferents entitats que treballen pel bé comú moltes vegades amb una gran manca d’ajuts econòmics. En concret, el 10% de la recaptació va destinat a diferents entitats sense ànim de lucre entre les quals hi ha El Casal, Associació Salut Mental Barcelonès Nord, Can Pedró, Il·lusions Solidàries o Fundación Inquietarte.

A més, el festival es caracteritza per ser un dels únics que des dels seus inicis ha mantingut un 50% o més de presència femenina en els cartells presentats.

El Petit Palau del Palau de la Música Catalana serà l’escenari que acollirà els artistes programats per aquesta edició. El tret de sortida el donaran Maria Arnal i Marcel Bagés, que tancaran la seva gira. Els seguiran Roger Mas i Joe Dolman, El Petit de Cal Eril, Gemma Humet i Alidé Sans, Intana, Xoel López, Carmen Boza i finalment el London Community Gospel Choir.

Les entrades es poden comprar a través de la pàgina web del Festival i els preus varien depenent del concert i la localitat.

Més de 15.000 espectadors han passat pels 60 concerts programats durant les cinc edicions d’aquest festival que ha donat suport a més de 25 projectes socials.

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre les últimes novetats al teu correu.