Viasona té indexats 4.094 grups, 10.026 àlbums i 76.497 cançons

El Festival SIMFONIC oferirà 100 concerts simultanis protagonitzats per més de 5000 estudiants d'escoles de música de Catalunya i Balears

El cor Barcelona Gospel Messengers serà el padrí d'honor i protagonista del clip de presentació d'aquesta vuitena edició

Festival Simfònic 2018
Festival Simfònic 2018 / Cristina G. Gabarro

Segueix-nos a Facebook per estar al corrent de les últimes novetats

Molta és la feina que es fa diàriament a les Escoles de Música d'arreu del territori, on estudiants de totes les edats interactuen de manera activa amb l'univers musical i aprenen un llenguatge de valor educatiu incalculable.

L'Associació SIMFONIC tenia clar que aquesta tasca tan important i és per això que l'any 2011 va impulsar el festival amb el mateix nom, una iniciativa original per donar visibilitat a tots aquests nous músics que surten de diferents aules de Catalunya i Balears.

L'objectiu del festival és organitzar 100 concerts, tots ells gratuïts. Fins aquí tot sembla normal, però l'originalitat de la proposta és que es fan tots al mateix dia però en espais diferents. Així, el pròxim 9 de juny, a les 18h, es realitzaran 100 actuacions simultànies a racons emblemàtics de diferents poblacions de la província de Barcelona, Lleida i Tarragona, així com les ciutats de Palma, Campos i Inca a Balears. Es poden consultar els participants i les ubicacions exactes al web del festival.

A més, enguany la diada compta amb l'apadrinament del cor Barcelona Gospel Messengers, qui ha protagonitzat el videoclip de presentació de l'edició d'enguany. És per això que el clàssic "Oh HappyDay!" sonarà de manera simultània a tots els concerts programats.

El Festival SIMFONIcompta amb la col·laboració de 247 entitats i patrocinadors que possibiliten portar a terme un projecte d'aquesta envergadura que permetrà a ciutadans de més de 20 ciutats gaudir d'una gran varietat d'estils musicals que van des dels gèneres més clàssics com la música de cambra o l'orquestra simfònica, passant pel jazz, el funk o el rock i la música tradicional, fins a propostes més atrevides com la música electrònica. Tots ells de la mà de més de 5000 nous músics que entenen que la música s'ha de compartir per gaudir-la al cent per cent.

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre les últimes novetats al teu correu.

Artistes i grups relacionats