Viasona té indexats 4.339 grups, 10.760 àlbums i 82.605 cançons

Maria Arnal i Marcel Bagés, Xarim Aresté i Andrea Motis, les estrelles dels Festivals Alta Segarra 2018

L'organització ha programat concerts a Santa Maria del Priorat, Veciana i Calaf per donar a conèixer la comarca

Segueix-nos a Facebook per estar al corrent de les últimes novetats

L'Alta Segarra sonarà més que mai entre el 13 i el 28 de juliol i ho farà amb la tercera edició dels Festivals Alta Segarra, que enguany acollirà a Andrea Motis, Maria Arnal i Marcel Bagés, Xarim Aresté, Els Amics de les Arts, La Folie i la Simfònica de Cobla i Corda, Beth Rodergas i Elena Gadel amb l'espectacle Tossudament Llach.

Amb la promesa d'omplir el cel de l'Alta Segarra d'estrelles s'engega una nova edició del festival, que organitza els concerts en diferents indrets de la comarca per donar-la a conèixer. Enguany acolliran els concerts els municipis de Santa Maria del Priorat, Veciana i Calaf. I els escenaris són absolutament privilegiats: una església romànica, una antiga finca on hi va haver un noviciat i unes eres des d'on es pot veure el castell de Calaf, construït gairebé fa un miler d'anys.

En paral·lel a la proposta musical, cada un dels concerts es marida amb un tast gastronòmic amb productes de Km0 de primera qualitat. Aquesta conjunció crea una oferta cultural i gastronòmica que se suma a l'atractiu del paisatge i de la història del territori.

Les entrades es poden comprar a través del web TicTacTiquet.El preu dels concert varia en funció de l'artista però fins als 12 anys l'accés és gratuït, sempre hi quan no s'ocupi seient.

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre les últimes novetats al teu correu.