Viasona té indexats 4.333 grups, 10.745 àlbums i 82.530 cançons

Maria Rodés publica ‘Eclíptica’

El disc està inspirat en els escrits del diari del seu tiet besavi Lluís Rodés, astrònom i director de l’Observatori de l’Ebre durant la guerra civil

Segueix-nos a Facebook per estar al corrent de les últimes novetats

Eclíptica (Satélite K, 2018) és el quart disc de la barcelonina i el més conceptual que ha publicat fins ara. Després de que el seu pare li revelés que a la lluna existia un cràter que tenia el mateix cognom que ella, Maria Rodés va decidir que un dia faria un disc dedicat a aquest avantpassat que va lligar-la per sempre a un trosset de lluna. Lluis Rodés, que així es deia, va tenir una vida marcada per les estrelles i la guerra, dos conceptes que la cantautora indaga en aquest disc tan personal i que pretén traçar un pont intergeneracional entre els dos.

El disc ha estat possible gràcies a la troballa d’un diari de guerra que el científic va escriure durant el 1920 i el 1939, etapa en que fou director de l’Observatori de l’Ebre.

El títol del disc fa referència a l moviment del Sol vist des de la Terra al llarg d’un any i que Maria Rodés va creure ”perfecte per emmarcar un procés de composició que començaria al setembre de 2016 i s'estendria just fins a setembre de 2017”

Eclíptica ha estat gravat a Abuelita Studios (Barcelona) y Koryland Studios (Barcelona), mesclat per Jordi Mora i produït per Juan Rodríguez Berbín, Josep María Baldomá i la mateixa Maria Rodés i masteritzat per Carlos Freitas. A més, al disc trobem col·laboracions d’altres músics, com Ximena Sariñana, Ramón Rodríguez y Nico Roig.

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre les últimes novetats al teu correu.