Viasona té indexats 4.333 grups, 10.745 àlbums i 82.530 cançons

Macaco, Marky Ramone, Boikot, Els Amics de les Arts i Amaparanoia, caps de cartell del primer Mon Amour Mollerussa Summer Festival

Els dies 22 i 23 de juny se celebraran els concerts que combinaran grups de renom amb formacions del territori com La Cosa Nostra, Lo Pardal Roquer o Fa1na

Segueix-nos a Facebook per estar al corrent de les últimes novetats

Caps de cartell de primer ordre per la primera edició del Mon Amour Mollerussa Summer Festival 2018. El festival, que pren el nom d‘una cançó de La Trinca, se celebrarà els dies 22 i 23 de juny al Parc de La Serra de la capital del Pla d’Urgell. En total, fins a 16 grups de diferents estils pujaran a l’escenari amb l’objectiu d’aplegar 5.000 persones.

L'organització del festival ha volgut combinar en un mateix espai grups que ja tenen renom, com Macaco o Els Amics de les Arts, artistes internacionals, com Marky Ramone, i formacions del territori, com La Cosa Nostra, Lo Pardal Roquer i Fa1na, que aprofitaran l'embrenzida mediàtica i de públic que els primers poden aportar per donar a conèixer la seva proposta. El promotor artístic, Enric Subirós, afirma que el certamen ofereix un “cartell plural”, prou divers com per atraure a “tots els públics, edats i gustos de música”.

El programa inclou actuacions musicals des de les 6 de la tarda a les 6 del matí, ambdós dies, amb música non stop gràcies als dos escenaris que
s’habilitaran, el principal i la carpa.

El festival comptarà amb una zona de bar i restauració i també s’habilitarà un servei d’autobús que anirà des de Mollerussa fins al Parc de la Serra durant l’horari dels concerts.

L’entrada, que es pot adquirir a través del web del festival, té un cost de 23 euros amb accés d’un dia i es pot adquirir també un abonament de dos dies per 40 euros. A banda, des de l’organització es posen a la venda entrades d’abonament per als dos dies a un preu més reduït de 35 euros que es poden aconseguir a través de diferents accions promocionals adreçades a entitats col·laboradores amb l’Ajuntament, o bé mitjançant els programes de la Festa Major de Mollerussa, amb un retallable que permet adquirir l’entrada al festival també a aquest preu.

Els grups que actuaran al llarg dels dos dies són Macaco, Marky Ramone, Els Amics de les Arts, Amparanoia, Boikot, Koers, Brams, All i oli, Sense Sal, Cesk Freixas, Xeic!, La Cosa Nostra, Lo Pardal Roquer, DJ Monka, Fa1na i Dj Sendo.


“Monamour” respon a una demanda d’oci a la ciutat alhora que recupera el concepte que es va utilitzar durant 15 anys a la convocatòria musical que es va celebrar al Parc de La Serra, coincidint amb la celebració de La Mona. Així, es vol reivindicar el Parc de la Serra com a un espai d’oci i recinte de referència.

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre les últimes novetats al teu correu.