Viasona té indexats 4.043 grups, 9.854 àlbums i 75.066 cançons

Es presenta el cartell de la 23a edició del Cicle de Concerts del Claustre de Sant Domènec de Peralada

Manu Guix, Daniel Ligorio i The Hanfris Quartet són alguns dels reclams d’aquest certamen que s’apropa a la cultura des de diversos gèneres musicals.

Segueix-nos a Facebook per estar al corrent de les últimes novetats

Aquest dimecres, 16 de maig ha tingut lloc, en el marc del Claustre romànic de Sant Domènec, la presentació de la 23a edició del Cicle de Concerts del Claustre de Sant Domènec de Peralada. Durant el transcurs de l’acte, Abigaïl Prat, directora del Cicle i Rosa Cortada, regidora de Cultura de Peralada, han presentat un any més la programació i les novetats marcades en aquesta 23a edició del Cicle de Concerts de Sant Domènec que es celebrarà els mesos de juny, juliol i agost.

L’acte també ha comptat amb la participació d’Oriol Aguilà, director del Festival Castell de Peralada, director del Festival Internacional Castell de Peralada.

Set concerts per donar veu a la cultura

Aquest estiu, el Cicle de Concerts de Sant Domènec, oferirà set concerts que, des de diversos gèneres musicals, donaran veu a la cultura. El grup de música medieval Mos Azimans donarà el tret de sortida, el dia 2 de juny, amb una actuació que formarà part de la Fira Medieval Na Mercadera, fira que tindrà lloc el diumenge 3 de juny en el centre històric de la vila.

Després d’aquest concert inaugural, completen el cartell el cantautor Manu Guix, les havaneres de Clara Bonfill, el duet MazikDuo, el pianista Daniel Ligorio, les dives del blues Big Mama Montse & Sister Marion, i el quartet vocal de barbershop The Hanfris Quartet, el 19 d'agost. Si vols consultar la programació clica aquí.

Informació d’interès

La novetat d’enguany és el canvi d’horari dels concerts, a excepció de concert medieval que es realitzarà a les 20h, la resta es faran a les 22h. Els concerts són d’entrada gratuïta a excepció dels de Manu Guix, Daniel Ligorio i The Hanfris Quartet. Les entrades dels concerts de pagament es podran adquirir al Centre Cultural Sant Domènec a partir de l’1 de juliol.

Aguilà, Cortada i Prat han remarcat la importància de que ambdós festivals treballin conjuntament, per reforçar Peralada com a destinació musical, i oferir una programació variada, exquisida i enèrgica, com la que ofereix enguany el Cicle de Concerts de Sant Domènec.

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre les últimes novetats al teu correu.

Artistes i grups relacionats