Viasona té indexats 4.233 grups, 10.488 àlbums i 80.643 cançons

El dissabte 19 de maig arriba el segon concert per la Llibertat a Catalunya Nord

L’acte, organitzat pel Col·lectiu Angelets de la Terra per reclamar l’alliberament dels presos polítics catalans, tindrà la cantant lleidatana Meritxell Gené com a convidada especial

Meritxell Gené
Meritxell Gené / Raimon Molinari

Segueix-nos a Facebook per estar al corrent de les últimes novetats

L’1 d’abril es va celebrar a Alenyà el primer dels quatre concerts previstos a Catalunya Nord per a reclamar l’alliberament dels presos polítics amb un èxit absolut de públic. Entre els músics que hi van participar hi trobem el grup d’ska occità Goulamas’k, Montse Castellà, el grup Buenasuerte, Dídac Rocher o José de los Rios.

En aquest primer acte es van recollir 4.000 euros que es van lliurar a l'Associació Catalana de Drets Civils per tal d’ajudar as familiars dels presos i exiliats polítics.

Aquest dissabte 19 de maig serà el torn de Vilafranca de Conflent. El concert començarà a les 20h i comptarà amb dos escenaris. Al primer hi actuarà Gadjo Lolo, Cris Cayrol, Maëlle Rouifed, Vincent Vila i Virginie Turquin. Al segon escenari albergarà al reclam de la jornada, la cantautora lleidatana Meritxell Gené i que serà la convidada de la Catalunya del Sud, però també a Eric El Català, Joan Ortiz, Balbino Medellin. La nit s’acabarà amb la festa de Llamp te Frigui, grup molt implicat en la defensa de la identitat catalana.

L’entitat impulsora, el Col·lectiu Angelets de la Terra encara ha programat dos concerts més, un a Soler i l’altre a Pesillà de la Ribera.

 

 

 

 

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre les últimes novetats al teu correu.