Viasona té indexats 4.043 grups, 9.854 àlbums i 75.066 cançons

Nova edició del BAM - Cultura Viva, l’espai de connexió entre música i comunitat

El programa Cultura Viva i l’espai cultural Fabra i Coats obren la convocatòria per a la segona edició del BAM – Cultura Viva, que tindrà lloc els dies 21 i 22 de setembre, durant les festes de la Mercè

Segueix-nos a Facebook per estar al corrent de les últimes novetats

La Fabra i Coats acollirà, el 21 i 22 de setembre, dins el marc del BAM de les Festes de la Mercè, un espai de connexió entre la música, l’economia social i solidària i, en definitiva, les noves formes d’entendre la relació entre música i comunitats.

Per segon any consecutiu aquest espai d’experimentació pretén donar suport i visibilitat al teixit musical de base, tant en l’àmbit artístic i organitzatiu com en l’àmbit dels processos d’innovació socioeconòmica en l’ecosistema cultural.

Fins al pròxim diumenge, 20 de maig, estarà oberta la convocatòria per presentar propostes. Hi poden participar tant les organitzacions com els artistes que garanteixin l'exhibició d'un espectacle en forma de concert i/o taller, xerrada o acció artística que tinguin com a eix principal la música i l'economia social i solidària. Es poden consultar les condicions aquí.

Aquesta proposta és una iniciativa de Cultura Viva—programa de l'Institut de Cultura de Barcelona, l'Ajuntament de Barcelona i la Fabra i Coats – Fàbrica de Creació— i el Comissionat d'Economia Cooperativa, Social i Solidària i Consum. També hi participen els ls col·lectius següents: Alterevents, l’Ateneu L’HarmoniaCoòpolis – Ateneu Cooperatiu de BarcelonaIndigestióKoitton Club, l’AfluentLa TremendaLlobregat Block Party, Quesoni, The Good Good, la Xarxa d'Economia Solidària; i representants dels projectes musicals, com ara Za! o Blood Quartet, residents a Fabra i Coats.

Per presentar la vostra proposta cliqueu aquí.

 

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre les últimes novetats al teu correu.