Viasona té indexats 4.043 grups, 9.854 àlbums i 75.066 cançons

‘Lo cançoner. De la Terra de l'Ebre’, el llibre que recupera totes les cançons de Quico el Célio, el Noi i el Mut de Ferreries

El grup tortosí celebra els seus 25 d'anys de carrera amb un llibre que recull les lletres de 124 cançons i una historieta gràfica dibuixada per Iñaki Copoví

Segueix-nos a Facebook per estar al corrent de les últimes novetats

No necessiten presentació. Quico el Célio, el Noi i el Mut de Ferreries és un dels grups de referència de la música d’arrel catalana i grans divulgadors de la cultura popular de les Terres de l'Ebre. Van fer el seu primer concert en una petita taverna de Tortosa el 15 de desembre de 1992.

Ara, després de 25 anys d’alt dels escenaris, 13 treballs discogràfics, 2.000 concerts arreu dels Països Catalans i ciutats com París, Madrid, Brussel·les, Bilbao i Saragossa, 11 premis Enderrock, el Premi Nacional de Cultura i el Premi Joan Amades, s’han decidit a publicar un llibre.

Lo cançoner. De la Terra de l'Ebre recull tot l’imaginari del grup a través de 124 cançons, totes les que han editat i tocat durant tots aquests anys, més algunes d'inèdites. Per primera vegada es publiquen totes les seves lletres amb els acords per poder-les cantar i tocar de manera senzilla. El llibre es complementa amb una història gràfica de la banda il·lustrada per Iñaki Copoví, col·laborador del grup, així com un apèndix amb la cronologia dels membres i la dels seus personatges.

Un llibre indispensables, no només pels fans del grup sinó també per tots aquells que vulguin recuperar o acostar-se per primera vegada a cançons que ja són part de la tradició popular de les Terres de l’Ebre.

 

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre les últimes novetats al teu correu.