Viasona té indexats 4.333 grups, 10.745 àlbums i 82.530 cançons

Les Kol·lontai publiquen 'Cançons Violeta', la seva primera referència discogràfica

El feminisme, la igualtat i la llibertat són el motor de les cançons d'aquesta banda formada per quatre cantautores

Les Kolontai, 'Cançons Violeta'
Les Kolontai, 'Cançons Violeta'

Segueix-nos a Facebook per estar al corrent de les últimes novetats

Avui es publica Cançons Violeta (Picap, 2018), la primera referència discogràfica de Les Kol·lontai, nom del super grup format per les cantautores Meritxell Gené, Sílvia Comes, Ivette Nadal i Montse Castellà.

La idea del projecte, que pren el nom de la feminista i política comunista soviètica Aleksandra Kol·lontai, va néixer a la a la inauguració col·lectiva del festival BarnaSants del 2017, any en el que el festival commemorava el centenari de la Revolució Russa. Des de llavors, ja han realitzat una trentena de concerts per tot el país.

El disc compta amb la riquesa de quatre personalitats, cada una amb un estil propi de cançó d’autor, per tal de configurar un repertori tant de temes propis com d’altres artistes i posen música a paraules de diverses escriptores de diferents èpoques com Montserrat Roig, Maria Mercè Marçal, Marina Garcés o Rosa Fabregat, entre d’altres.

Unes cançons en clau de dona que parlen de la maternitat, el sexe, el compromís o la violència masclista i que esdevenen un crit reivindicatiu, reflexiu i carregat d’esperança.

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre les últimes novetats al teu correu.