Viasona té indexats 3.909 grups, 9.375 àlbums i 69.840 cançons

Obeses tanquen el seu gran any al TNC

Segueix-nos a Facebook per estar al corrent de les últimes novetats

El proper 8 d'octubre a les 20.00 h a la Sala Gran del Teatre Nacional de Catalunya tindrà lloc el concert de final de gira d'Obeses: Museu Obeses. El concert es presenta com una experiència irrepetible en la qual el TNC es convertirà en un gran museu on es podrà fruir del riquíssim univers que envolta el grup i les seves cançons.

Des de les 18.00 h, als jardins del teatre, el públic de l'espectacle podrà gaudir de l'experiència que suposa estar envoltat d'un museu vivent en el qual podrà contemplar i interactuar amb els múltiples personatges que apareixen en les cançons d'Obeses, com ara l'Home del Bigoti Gegant o la Benplantada. A més a més el museu comptarà amb un guia de luxe, un reconegudíssim humorista i home de teatre, en Peyu, que acompanyarà els visitants durant tota la visita i fins a la porta del concert. A les 20.00 h començarà el que serà l'últim concert de la Gira Llegendària, en què Obeses, acompanyat del seu cor, oferiran un concert en el qual les sorpreses i, aprofitant aquest marc il·lustre, la cura pels elements escènics hi són assegurats.

El concert arriba després que Obeses hagi girat durant més d'un any i mig de llarg i de través de totes terres de parla catalana. Durant la Gira Llegendària, gira de presentació de Monstres i Princeses (Música Global, 2015), tercer disc de la formació, el quartet ha ofert concerts de tots els formats imaginables, des de concerts de sala, passant pes festes majors, teatres, grans festivals, concerts amb cor i fins ha ofert un total de vuit vegades el que ha estat considerada com a una de les fites musicals i artístiques del país: Obeses 3D, un concert de grandíssim format en el qual Obeses oferia la seva música acompanyat per una banda simfònica i un cor mixt. Amb el tercer disc ha arribat al grup el reconeixement unànime de públic i crítica amb el Premi enderrock a millor artista del 2015, Premi al millor disc del 2015 de Ràdio4 i, aquesta mateixa setmana, el Premi Altaveu d'enguany.

 
 

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre les últimes novetats al teu correu.

Artistes i grups relacionats