Viasona té indexats 3.926 grups, 9.432 àlbums i 70.439 cançons

Sis anys de Viasona

Captura de pantalla de la campanya de Viasona a totSuma
Captura de pantalla de la campanya de Viasona a totSuma

Segueix-nos a Facebook per estar al corrent de les últimes novetats

El 8 de setembre és un dia que a Viasona tenim marcat en vermell al calendari. Un 8 de setembre, de fa sis anys, sortíem en línia, després d'un any d'intens treball a l'ombra i deu des que vam començar a idear el projecte. El nostre tarannà ha estat sempre molt català: No estirar més el braç que la màniga, anar avançant pas a pas i sent molt, però que molt conscients de les nostres possibilitats humanes i materials.

Així, el dia d'avui, estem treballant per a presentar-vos aviat el nou Viasona, un web completament renovat que estem tirant endavant gràcies al suport de 146 mecenes que van participar en la campanya de microfinançament que van endegar l'any passat, per aquestes dates, a través de la plataforma totSuma,i en la que també es van implicar en els lots de regal un bon grapat de segell discogràfics, oficines de management, artistes i amics. Un any després, el web nou va endavant, amb els nostres propis recursos tècnics, sense descuidar el dia a dia d'introduir les novetats que ens van arribant, i amb l'únic timing de presentar-vos aviat una nova capçalera que marqui diferències respecte a l'actual i que s'adigui a un projecte que és líder pel que fa a audiència dins del panorama musical català a Internet, amb un nombre de visitants únics que s'ha mogut aquest 2016 entre els 112.000 i els 134.000.

Viasona, més enllà dels qui hi treballem, no seria pas possible sense els qui ens visiteu, el suport del sector musical; dels grups, discogràfiques i agències de management, que us impliqueu i ens feu arribar les novetats i també de col·leccionistes que ens faciliteu l'accés als vostres tresors musicals i als amants de la música que ens envieu lletres de cançons, molts cops picades per vosaltres mateixos. Gràcies a vosaltres, aquest 8 de setembre fem un any més.
 

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre les últimes novetats al teu correu.