Viasona té indexats 4.233 grups, 10.487 àlbums i 80.643 cançons

Xip Xap

Xip Xap és una companyia de teatre i de música creada l'any 1983 a la ciutat de Lleida amb un projecte d'animació musical, de teatre de carrer, de titelles i de teatre per a tots els públics amb una tropa variable en espectacles. La companyia és membre de l'Associació Professional de Teatre per a Tots els Públics.

La companyia assumeix la responsabilitat en tots els àmbits de l’espectacle, des del purament empresarial i administratiu, a l’artístic i el tècnic. Ha dirigit, produït, elaborat, coordinat i interpretat un total de més de 50 espectacles, entre els quals hi ha espectacles de cercaviles, titelles, pallassos, animació musical, teatre per a tots els públics, teatre de carrer, espectacles pirotècnics, accions, performances i espectacles d'escuma. Des de l'any 1999 també inclou en el seu repartiment teatre per adults. L'agost de 2009 participà amb una vintena de grups catalans com a convidada especial al festival de teatre infantil i juvenil d'Au Bonheur des Mômes (A la felicitat dels nens) a la localitat francesa de Le Grand-Bornand. Es tracta d'un dels esdeveniments més importants en aquest sector.

El 2010 va guanyar el concurs primer Concurs de Produccions Guillem d'Efak amb el text La Reina Calàpot d'Aina Dols, que van atorgar suport econòmic a la seva producció. La tardor 2011 va organitzar una gira de tres mesos per Espanya.

URL curta