Viasona té indexats 4.233 grups, 10.487 àlbums i 80.643 cançons

Xarim Aresté

Xarim Aresté (Flix, 1983) és un músic català.

Només tenia tretze anys quan va muntar, a Flix, la seva primera banda de punk, Ratera, seguida de Dog Hair, Mala Sang i encara alguna més. Tot just aterrat a Barcelona, es va enrolar al projecte de rumba postmoderna Pantanito, que compaginava amb el garatge de Monoxide Pills. Tota aquesta energia es va projectar en el seu primer gran projecte personal, Very Pomelo, banda amb la qual va publicar tres discos de rock'n'roll.

Paral·lelament, Xarim Aresté ha col·laborat amb artistes com Sanjosex, Maika Makovski, Paul Fuster, Antonio Arias o els renovats Sopa de Cabra, i ha endegat, més tard, el projecte en solitari, amb el disc Lladregots (2013). A La rosada (2015), el seu segon àlbum, aparca la forma habitual de tocar la guitarra per relacionar-se d’una altra manera, nova, fresca, amb el seu instrument de sempre. La guitarra no reclama protagonisme, sinó que esdevé coixí, al servei de les necessitats de cada cançó. El disc, a més, va acompanyat d'un CD de regal, Cine Ebro: disset miniatures musicals que podrien ser bandes sonores de pel·lícules imaginàries, un experiment colorista que en Xarim ha volgut ubicar al vell cinema de Flix.

El 2017 va presentar Polinèsies, el seu tercer àlbum en solitari. En octubre de 2017 va presentar ”Indomables” amb el videoclip del primer single de l'àlbum. Aquest videoclip va ser rodat a Mallora i presenta les entorns de Cap de Formentor.

Artistes i grups relacionats