Viasona té indexats 4.209 grups, 10.373 àlbums i 79.750 cançons

Rudy Ventura

Jaume Ventura i Serra, més conegut com a Rudy Ventura (Canet de Mar, Maresme, 10 de setembre de 1926 - Barcelona, 2 d'abril del 2009), va ser un trompetista molt conegut, actiu des dels anys 1960 amb el seu grup (Rudy Ventura y su conjunto). La figura de Ventura també va estar molt associada al FC Barcelona, club al qual va dedicar diverses composicions (entre les quals destaquen Endavant Barça, Campions o Barça campió d'Europa), i la seva trompeta es va deixar sentir en nombroses ocasions al Camp Nou, així com en les grans cites del barcelonisme com les finals de la Recopa del 1979 o la de la Copa d'Europa del 1992. A més, Ventura és l'autor de l'himne de les penyes Som del Barça.

Va ser una cara molt popular a partir de finals dels anys 50 i principis dels 60 per les seves interpretacions amb el seu conjunt, una de les formacions més recordades d'aquella època daurada per a les orquestres, on a més de tocar la trompeta, recordat com un dels millors, també era el vocalista.

Durant els anys de la transició participà amb interpretacions musicals en actes catalanistes. El 2001, l'Associació Professional de Representants, Promotors i Mànagers de Catalunya li va retre un homenatge, en un acte juntament amb altres grans artistes de la seva època, com el Dúo Dinámico, Paco Morán o Ramon Calduch.