Viasona té indexats 4.233 grups, 10.487 àlbums i 80.643 cançons

4 bales

Ribbimc i Djnie

Lletra

1, 2, 3,quatre bales cap al cap, man, 1,2,3quatre bales, t'atabales
1, 2, 3, no hi ha pietat amb el rap,man, 1,2,3 quatre bales (quatre bales)
1, 2, 3,quatre bales cap al cap, man, 1,2,3 quatre bales, t'atabales
1, 2, 3, no hi ha pietat amb el rap,man, 1,2,3 quatre bales cap al cap.

Buidaré Roma del mapa, mentre m'omplo la petaca, brindarem pels motherfuckers que no saben què si planta. Crucificarem al papa, Fotrem foc a cada frare, i els hi donarem les hòsties que cada dia ens demanen! Fora nens sota sotanes, no mes deutes impagables, no mes guerres ni paraules sobre fets inqüestionables. No m'enganyes ni amb diables, ni amb esglésies ni amb beates, ni resant-me 3 avemes amb nenes a quatre grapes.

1, 2, 3…

Aquesta es per l'empresa fa pal•lesa la pobresa, classe obrera sense esma , rema i clava els rems a terra. Lluitant per quatre perres, esquenes amb esquerdes, pencant per gent obesa, quan la resta menja merda.Tu paga bé els teus deutes, paga i menja't les protestes, nomes tindràs temps per veure com s'esfumen els teus reptes. Som els ingredients perfectes, cultivats com les mongetes, consumim com marionetes, tenen totes les receptes.

1,2,3…

La tercera va directa cap a la Esquerra i la dreta, cap al centre de la escoria que regna el nostre planeta. Siguin blancs o siguin negres, siguin blaus o siguin verdes, els politics no existeixen, nomes burros que els segueixen. Tanta església i tanta empresa, i un govern que els hi don treva, tanta idea i tan complexe, i tants discursos sense efecte, vull mes actes de consciencia, vull menys pactes per inèrcia, vull mes netes les consciencies del políticament correcte.

1,2,3…

Nom pararan cap bala va a la cara, camarada, que en tinc mes a la recamara, la llengua no s'acaba. Saliva que es propaga, va a la babalà i les clava. Tinc armes a punta pala, si el paladar sem dispara. I voalà, ningú m'iguala, la gola ja s'embala, la cosa esta que brama, aquesta flama no s'apaga. Encara, queda una bala, la quarta no es dispara, es la meva bengala per quan se'm pugi la fama.
A mi no me la jugues - Portada

Tens més informació sobre aquesta cançó? Ens la pots fer arribar mitjançant aquest formulari.

URL curta