Viasona té indexats 4.094 grups, 10.029 àlbums i 76.518 cançons

Pupil·les


Pupil·les és un grup de música rap valencià, format per dos cantants (Natàlia Pons i Mireia Matoses) i un discjòquei (Joan Rodríguez). Naix a València l’any 2014, inicialment amb el nom de Pupil·les Dilatives i una tercera cantant, Montse Morales. Provenen de distints punts del País Valencià, però el seu punt de trobada ha estat el barri de Benimaclet, a la ciutat de València.

El seu estil es defineix com a rap electrònic feminista, amb bases de reggaeton. Entre els seus referents estan Obrint Pas, La Gossa Sorda o Aspencat. Quant a referents femenins, destaca Mala Rodríguez, com també Gata Cattana. Les seues lletres es caracteritzen per ser molt reivindicatives, amb missatges feministes molt directes.

En març del 2016 participen en el cicle de concerts Veus en femení, de la Diputació de València. També han participat en nombrosos festivals, com ara el Feslloch, el Festivern, o el BioRitme (2017).

L'abril de 2018 van presentar la cançó V, que acompanyada d'un videoclip, critica els maltractaments, la censura i els estereotips que la vagina ha rebut al llarg de la història i advoca per normalitzar la masturbació femenina.D'altra banda, el tema Colps de puny és un encàrrec per a un curtmetratge que es difondrà per À punt, i que tracta sobre l'assetjament que pateixen les dones al carrer.