Viasona té indexats 4.382 grups, 10.777 àlbums i 82.769 cançons

Por

Pau Brugada

Lletra

Sóc fet de la memòria d'aquesta bella historia d'amor. Bolcant a la guitarra els records que em fan basarda se'm va fent gran el cor. M'escaparé fins la mort d'atrapar-me en un forat, de no anar a buscar la sort. No vull més mentides. Sento que la vida és solament…

Una partida. Jugues o no? Si no et decideixes, perds el guió. Vindrà un campió i et fotrà en un recó ple de trastos. Matarà la puta amb l'as de bastos. I plorarem els que somiem cada dia buscant l'alegria i donem més del que som. Som els valents! Els qui promouen el talent latent dels més lents. Qui comparteix i no es penedeix quan ja no té rés, qui a força coneix i no s'encongeix quan se n'adona que el mal existeix.

Ja no tinc por, por, por, por, por, por, por de ser més fort que tu.

Buscant sobre la fusta, vibrant en busca del meu consol. L'amor per l'harmonia i l'esforç van fer que un dia no em sentís mai més sol. M'escaparé fins la mort de l'enveja i del rancor, de persones fent-se el sord. No vull ser el que fugi, no és cap sacrifici solament…

Aprendre a escoltar els batecs. Entendre mirades. Guardar bé secrets. Regalar abraçades i donar copets a esquenes cansades. Són forces armades que no tiren trets. Paraules d'afecte, poc sovint ens molesten. Són la base del repte. "Dom" amor i et torno respecte. "Dom" amor i et torno respecte.

Ja no tinc por, por, por, por, por, por, por de ser més fort que tu.

Sóc fet de la memòria d'aquesta bella historia d'amor. Bolcant a la guitarra els records que em fan basarda se'm va fent gran el cor. Sóc fet de la memòria d'aquesta bella historia d'amor. Bolcant a la guitarra els records que em fan basarda se'm va fent gran el cor.

Ja no tinc por, por, por, por, por, por, por de ser més fort que tu.
Llum de foc - Portada

Tens més informació sobre aquesta cançó? Ens la pots fer arribar mitjançant aquest formulari.

URL curta