Viasona té indexats 4.233 grups, 10.487 àlbums i 80.643 cançons

Manu Guix

Manu Guix (8 de desembre de 1979) és un compositor, director musical i intèrpret català. Ha estat vinculat al programa de televisó Operación Triunfo des de la seva creació l'any 2001, i ha intervingut com a professor en totes les edicions del programa.

La seva formació musical va començar l'any 1987, al Conservatori Municipal de Música de Barcelona i va cursar estudis a l'Escola LIPA (Liverpool of Performing Arts).

Ha enregistrat tres treballs discogràfics en solitari i ha participat en diversos espectacles musicals com a cantant i director musical, com per exemple a "Grease, el musical de tu vida" en el que és director musical des de la seva estrena ja fa tres anys.

Al llarg de la seva carrera ha obtingut diversos premis pel seu talent i professionalitat, com el Premi Butaca, rebut el 1997 per "Tu, Jo, Ell, Ella... i Webber... i Schönberg..." a l'espectacle revelació de la temporada, i el mateix guardó concedit el 1998 per "El Somni de Mozart" com a millor director musical.

La temporada 2012 – 2013 va presentar, juntament amb Àngel Llàcer, el programa de ràdio Els optimistes (Catalunya Ràdio), durant el migdia.