Viasona té indexats 4.233 grups, 10.487 àlbums i 80.643 cançons

Leonmanso

Leonmanso, nom artístic de Llorenç Marquès Mercadal (Ciutadella de Menorca, 1979), és un músic i cantant menorquí que es mou entre el folk, el rock i el pop, però que destaca per les seves lletres sinceres, moltes vegades autobiogràfiques.

El 2009 es presenta al concurs de maquetes Recplay organitzat per IB3 Ràdio i acaba finalista de les categories de rock contemporani i creativitat en català. De la segona resulta guanyador, el que el permet enregistrar el seu primer treball Rinosaure (Blau-Disc Medi, 2010) mesclat per Guiem Soldevila.

Fent un canvi de discogràfica i passant-se a un petit i nounat segell local, Velomar Records, amb Quim Torres (Delên) com a productor, va sorgir el seu segon treball Jardins de brutes basses (2014). Un treball més madur i menys eclèctic que l’anterior i amb temes igualment molt inspirats com Sa mamà cuida ses flors, Darrer intent o Sa cara, i recuperant alguns temes antics com Com ells, per exemple.

En novembre de 2017 inicia una campanya de micromecenatge a la plataforma Verkami per finançar el que serà el seu tercer treball discogràfic. Després de completar la campanya, en maig de 2018 es publica l’àlbum Escolta com sona es teu pols (Velomar Records) gravat per Bep Teixidor, produït per Quim Torres i mesclat per Joan Pons (El Petit de Cal Eril).

URL curta