Viasona té indexats 4.233 grups, 10.488 àlbums i 80.643 cançons

Kayo Malayo

Kayo Malayo fou un grup de música de Terrassa format per joves amb una mateixa inquietud musical. La banda dona total prioritat a un estil musical molt característic, ple d'energia i ritme. El seu directe té com a objectiu oferir un repertori molt festiu i de contacte absolut amb el públic, fent ballar des de la primera fins a l'última cançó.

A principis del 2005 surt a la llum "Paxeando", la primera maqueta de la banda que inclou 6 temes. El grup es decanta cada vegada més per un estil en el qual predomina la fusió de l'Ska amb el reggae, la cúmbia, el pop-rock, etc.

Gairebé deu anys tocant junts, més de 140 concerts en els últims quatre anys i dos treballs discogràfics a la motxilla.

Amb Qui ens va parir! (2009) els de Terrassa es donen a conèixer fora de la província de Barcelona i comencen a tocar a escenaris importants com ara el de l’Acampada Jove (en diverses ocasions), a la plaça Rius i Taulet per les Festes de Gràcia, a l’Aquelarre i a la Patum de Berga.

El disc Katalonska (2011), va ser el 8è disc en català més venut del 2011 amb 4.500 còpies venudes i més de 5.000 descàrregues. Aquest últim treball els ha permès gaudir de dues gires d’estiu per tota la geografia catalana amb algunes visites esporàdiques a Galizia i Euskadi.

L'any 2013 treuen 4 temes nous amb col·laboracions de Juankar de Boikot i Dj.Singu de At Versaris. Com el primer cop, El rei i La revolució són tres cançons que reflecteixen l’assoliment d’un estil propi i contundentment Malayo: Lletres de crítica social, ritmes ballables i la sonoritat potent caracteritzada per l’energia dels vents, els “coros” en massa i les contres infrenables de guitarra. Hi ha videoclip de "El Rei" i d' "Aquelarre".

Kayo Malayo el 2014 treuen tres noves cançons que inclouran en el seu proper treball discogràfic. Amb aquests temes els Kayo Malayo recuperen el discurs reivindicatiu en les seves lletres amb “El Circ Nacional” (de la que ja han fet videoclip) i “Nadal”, sense deixar de banda la vessant més romàntica amb “Tu i jo”.

El 2015 i després d'onze anys d'activitat, el grup anuncià per les xarxes socials l'aturada indefinida de la seva activitat. Posteriorment, alguns membres i ex-membres de la banda van engegar un nou projecte sota el nom de Doctor Prats.

URL curta