Viasona té indexats 4.217 grups, 10.432 àlbums i 80.223 cançons

Joan-Pau Giné

Joan Pau Giné (Bages de Rosselló, 1947 – 1993) fou un cantant, autor, compositor, intèrpret català. De família exiliada, amb orígens a La Serra d'Almos, Tarragona. Es féu conèixer artísticament l'any 1976, i aviat esdevingué el cantant català més popular del Rosselló, al costat de Jordi Barre i Pere Figueres.

El seu primer LP (Adiu, ça va?, 1978), format per onze temes propis i una adaptació de «Le temps des cerises» («El temps de les cireres»), mostra un autor i intèrpret creador de temes plens de tocs surrealistes i humorístics. Després de publicar un segon disc (Bona nit, cargol), morí prematurament el 1993 als 45 anys a causa d'un accident de trànsit.

El seu tercer àlbum que s'havia de dir Qüestió d'amor romangué inèdit amb moltes altres cançons, qualcuna en francès, fins a la publicació el 2003 de la capsa Records de vida que inclou tota la seua obra.

Gerard Jacquet incorpora un tema de Joan Pau Giné («Taxi boig») al seu primer CD (Jacquet, 1996) i Pere Figueres canta la seua cançó «La marinada» al llibre-disc Arbre (1998). Jordi Barre també va versionar «Parla-me, diguis-me coses» de Giné. L'associació Adiu, Ça Va? i Angelets de la Terra han reivindicat la seva figura amb motiu de les efemèrides de la seva mort. El 2014 Adiu, Ça Va? publicà el disc Canten Giné. Homenatge dels Països Catalans, un recull de versions de les seves cançons per part de 92 artistes.