Viasona té indexats 4.025 grups, 9.798 àlbums i 74.401 cançons

Joan Dausà

Joan Dausà i els Tipus d'Interès és un grup de música català que el 2012 va publicar el seu primer àlbum, un projecte iniciat el 2010. L'any 2010 va guanyar el Premi Joventut del Sona 9 per votació popular.

Joan Dausà, actor i músic, n'és el membre destacat acompanyat pels anomenats "Tipus d'Interès": Martí Maymó, Axel Pi, Florenci Ferrer, Santos Berrocal, David Romero, Eloi Isern i Carol Duran. Arnau Vallvé dels Manel i l'actriu Clara Segura hi col·laboren en dues cançons. Martí Maymó és membre dels Manel, Axel Pi de Sidonie i Carol Duran de la Carrau.

L'any 2014 s'emportà el Gaudí a la millor música original per la banda sonora de la pel·lícula Barcelona, nit d'estiu, la qual està inspirada en la seva cançó «Jo mai mai» i també hi participa com a actor. Posteriorment el mateix Dani de la Orden que va dirigir aquell film ha rodat Barcelona, nit d'hivern, una seqüela que torna a tenir música de Joan Dausà.

El 27 i 28 de desembre de 2015 va fer un doble concert al Palau de la Música Catalana, que suposaven un comiat temporal per prendre's un descans per un temps indefinit i reflexionar sobre el rumb de la carrera.

Artistes i grups relacionats