Viasona té indexats 4.333 grups, 10.740 àlbums i 82.455 cançons

Francesc Ribera Titot

Francesc Ribera i Toneu (Berga, 1967), també conegut amb el sobrenom de «Titot», és un músic i polític català, cantant de Brams i de Mesclat, així com militant de la Candidatura d'Unitat Popular (CUP) de Berga i regidor del seu Ajuntament des de 2011 fins 2019. També ha estat cantant de Dijous Paella i d'Aramateix. També se'l relaciona amb un artista anònim autoanomenat Josep Maria Cantimplora.

És autor dels assaigs Entestat en la independència: raons de la meva militància a la CUP (Ara Llibres, 2008) i dels llibres Història de Catalunya al revés (juntament amb Jordi Creus, 2012) i L'assassinat de Guillem de Berguedà (2015). En les seves lletres i en les seves declaracions ha estat sempre molt crític amb la qualitat de la democràcia a l'Estat Espanyol.

L'any 2003 va treure el disc Guillem de Berguedà, en el qual hi ha la versió traduïda i musicada de l'obra del trobador. En aquest disc hi col·laboren artistes d'arreu dels Països Catalans, com Xavi Sarrià (Obrint Pas), Feliu Ventura, Josep Thió (Sopa de Cabra), Roger Mas, Jaume Arnella, Manel Camp, Biel Majoral, Joan Reig (Els Pets) o Miquel Gil, entre molts d'altres.

A finals del 2008 surt publicat el llibre/cd Onze Nadals i un Cap d'any, projecte encapçalat per en Francesc Ribera juntament amb l'Albert Vila i el Marc Serrats, anomenats Poetristes. El llibre conté una sèrie de poemes escrits per en J.V. Foix i il·lustracions del Dalí, Guinovart, Mompou... entre d'altres. Al CD es poden escoltar els poemes musicats pels Poetristes.

El desembre de 2009, al Teatre Principal de Palma (Mallorca), es presentà l'obra Protocol Estendard amb el guió i direcció d'en Titot. Tanmateix, aprofità l'estada a Palma per a presentar amb la resta del grup el que seria la Gira 2010 de Brams, que tornaren als escenaris per a celebrar els 20 anys de la creació del grup berguedà.

Com a glosador ha estat coronat Rei de nyacres en dues ocasions (2006 i 2009) a la Trobada de cantadors d'Espolla.

L'any 2013 va ser promotor i creador, a l'empara de l'Associació Voltor, de l'emissora de ràdio Ona Mediterrània de Mallorca, projecte del qual es va desvincular un cop enllestits els preparatius per a la posada en marxa.

L'any 2015 va publicar la novel·la històrica "L'assassinat de Guillem de Berguedà".

A les eleccions municipals celebrades el 22 de maig de 2011 fou escollit regidor al consistori de Berga (Berguedà). Titot ocupà el tercer lloc de la llista de la Candidatura d'Unitat Popular (CUP), formació que aconseguí tres representants en aquells comicis, restant a l'oposició. El maig de 2015 la CUP va guanyar les eleccions municipals a Berga i des d'aleshores Francesc Ribera va formar part de l'equip de govern de l'Ajuntament, del qual en va ser 2n Tinent d'Alcalde i regidor d'Hisenda, Governació i Promoció Econòmica.

En les eleccions municipals del 26 de maig de 2019 ja no va es va presentar a la candidatura i, per tant va abandonar l'Ajuntament. El resultat més destacat de la seva acció va ser al capdavant de la Regidoria d'Hisenda, aconseguint en quatre anys una reducció del deute municipal del 40% (de 20 milions a 12) sense augmentar cap impost.