Viasona té indexats 4.327 grups, 10.726 àlbums i 82.156 cançons

Estanislau Verdet

Pau Vallvé (Barcelona, 15 de maig de 1981) és un músic, compositor i productor català. Es dedica, a banda de fer els seus discs i gires de concerts, a compondre bandes sonores per a cinema, televisió i publicitat i a produir discs d'altra gent (Maria Coma, Inspira, etc).

Va muntar el segell discogràfic Amniòtic Records (el 2009 fins al 2014), on a més d'editar els seus discs va editar els discs de Maria Coma, Nico Roig, Inspira, Ferran Palau i u mä. Com a bateria va ser membre de la formació que acompanyava a Maria Coma en els seus directes. De tant en tant tocava com a vibrafonista i segon bateria amb el grup Standstill i com a bateria del grup Inspira.

Estanislau Verdet era un àlter ego musico-humorístic de Pau Vallvé que era el vehicle a través del qual Pau Vallvé presentava cançons iròniques i crítiques amb la societat a través de la vergonya i la paròdia. El 2010 va donar per tancat aquest projecte i va començar la carrera en solitari, rebent molt bones crítiques per part de públic i premsa especialitzada, tant pel disc de debut, 2010, com pel següent: De bosc, que va ser escollit millor disc de l'any per la revista MondoSonoro.

El 2014 ho va deixar tot, va tancar el segell, va deixar la feina i la ciutat i va marxar a Banyoles a escriure el nou disc que acaba de publicar: Pels dies bons. Fou un disc que se'l va autoeditar sense segell, ni editorial ni intermediaris i que a més se'l va autofabricar manualment estampant còpia per còpia.

El 2017, ja de nou a Barcelona, ha editat un disc doble titulat Abisme cavall hivern primavera i tornar, seguint amb l'auto-edició i afegint aquest cop també l'auto-distribució.

Artistes i grups relacionats

URL curta