Viasona té indexats 4.209 grups, 10.372 àlbums i 79.698 cançons

M'he aficionat al ball

Els Amics de les Arts

Lletra

M'he aficionat al ball. Vaig començar per obligar-me a sortir. Mai he tingut facilitat pel ritme, però ara m'he aficionat al ball. És un món que tu veus a la tele i dius: "Aquests què fan?". Però hi ha tota una tècnica que s'adquireix amb anys d'esforç i disciplina, d'entesa amb el company, per lliurar-te a la música deixant la ment en blanc.

El primer dia, és clar, vam fer parelles i érem senars. El professor em va dir: "No se preocupe, alguien se apuntará". I al cap d'un mes, va entrar una noia maca que està sola com jo, que mira de refer-se d'un sotrac inesperat que li ha deixat seqüeles que intenta maquillar a cada pas que fa de tango, mambo i txa-txa-txa.

Diumenge debutem, al pavelló muntem un acte senzill. Ahir a la nit no les tenia totes, em va costar dormir. Però avui m'he vist capa´de fer-ho. Hem fet l'últim assaig i ens ha quedat prou bé: tothom ens ha felicitat. Dempeus, allà aplaudint-nos, companys i professor han coincidit a dir-nos que hem fet una evolució. I ella, tornant enmig d'un llarg silenci, m'ha dit que se sent a punt per veure'ns algun dia, per fer un cine o berenar junts. Pot ser una altra manera: tenir al costat algú, jo que ara prioritzo fer coses per no pensar en tu.

M'he aficionat al ball. M'he aficionat al ball. M'he aficionat al ball.
Només d'entrar hi ha sempre el dinosaure - Portada

Compra aquest àlbum

Tens més informació sobre aquesta cançó? Ens la pots fer arribar mitjançant aquest formulari.