Viasona té indexats 4.331 grups, 10.736 àlbums i 82.308 cançons

El Gitano de Balaguer

El Gitano de Balaguer és el nom artístic de Joan Porta Salse, un controvertit cantautor originari de Balaguer.

Les seves lletres solen tractar temes com les drogues i utilitza tant el català com el castellà en les seves cançons. El 1995 enregistra la seva primera maqueta en format casset tot i que no serà fins a l'any 1998 quan serà editada amb el títol de "Problemes de nas" i produïda per Pediatra Records. Aquell mateix any, Xavier Moreno, locutor de Radio 3, el descobreix durant un concert a Balaguer i el convida a Madrid per enregistrar algunes de les seves cançons als estudis de l'emissora estatal amb el suport de Jesús Ordovás, director del programa "Diario Pop". Aquesta gravació serà editada en forma de disc compacte amb el nom de "Cuando queráis" en el que acompanya la lletra només amb la seva guitarra. Uns mesos després, la cançó "Amor perruno" serà inclosa al recopilatori "20 años de Radio 3" de la mateixa emissora.

L'any 2000, dos temes seus són requerits per la banda sonora de la pel·lícula Pau i el seu Germà, del director Marc Recha i Batallé, film que competirà l'any següent al Festival Internacional de Cinema de Canes. Després de l'èxit del primer disc, l'any 2001 viatja a L'Havana (Cuba) on enregistra el seu segon disc "La Máquina de ensofatar" a la discogràfica "Egrem" juntament amb el "Combo del Marquès de Sàrries”. L'any 2005 enregistra el seu tercer disc "Bufador" amb la discogràfica "K-Industria" i "Santos Traficante".

L'onze de novembre de 2011, durant les Festes del Sant Crist de Balaguer, presenta el seu últim disc "Diumenge de grams", enregistrat als estudis "Track a Track" de Corbins i produït per Toni Trash i "Poder Freak", i amb el que torna a comptar, per tercer cop, amb la col·laboració d'"El Combo del Marquès de Sàrries".