Viasona té indexats 4.209 grups, 10.372 àlbums i 79.698 cançons

El Diluvi

El Diluvi és un grup de música en valencià que es defineix com de folk modern.

Provenen de Castalla i d'altres poblacions de l'Alcoià. Fusionen estils musicals tan diversos com ara cúmbia, reggae, rumba, folk i la música tradicional o d’arrel valenciana. A aquesta barreja d'estils l'anomenen "mestissatge mediterrani".

El seu primer treball és un recopilatori de quatre versions en homenatge a Ovidi Montllor, i al segon disc, Motius, també en versionen tres temes més. Per a ells, l'Ovidi és una figura clau al País Valencià, tant a nivell de sentiment de poble com musical, inclús literari.

Les seues cançons pròpies parlen d'amor i de lluita, que és el que mou el món. També reivindiquen la rebel·lia femenina: el tema I tu, sols tu, amb clara referència al poema Divisa de Maria Mercé Marçal, s'ha convertit en un himne a la lluita de les dones al llarg de la història.

L'últim àlbum, Ànima, compta amb les col·laboracions del cantant i acordionista Carles Belda, i de components del grup ZOO.

En octubre del 2018 inicien a les xarxes socials una campanya feminista, que consisteix a difondre 8 versions de la cançó I tu, sols tu, en 7 llengües: gallec, basc, asturià, occità (i també en varietat aranesa, cantada per Alidé Sans), anglés, castellà i francés.

Propers concerts

  • Festes de Sants:

    El Diluvi

    Rocking Horses

    • Carrer Vallespir (de Baix), Barcelona
    • Gratuït