Viasona té indexats 4.233 grups, 10.487 àlbums i 80.643 cançons

El Corredor Polonès

El Corredor Polonès és un grup de rock alternatiu d'Ontinyent, al País Valencià. El grup combina grunge, stoner, punk, metal i pinzellades de pop en uns temes on juguen un paper molt important la guitarra distorsionada i les intensitats amb les que juguen. El grup va nàixer cap a 1999, però no es va formar com a banda fins a l'any 2000. Va passar per diferents formacions, la formació original però, que va gravar el primer EP (2002) i el disc compartit Catalunya Punks (2005), foren: Marc Pérez i Fuset, Àlex Gramage, Pablo Gisbert Donat i Rafa Quiñonero Figuerola, tots quatre d'Ontinyent.

El 2010 realitzen el primer llarga durada amb L'embaràs d'Agnieszka, obtenint el premi a millor disc de rock als premis Ovidi Montllor i rebent fabuloses crítiques dels mitjans especialitzats i crítics nacionals.

El 2012 la formació torna a canviar i s'inclouen al grup en Naxo Arellano (guitarra) i l'Ivan Aliaga (bateria). Amb la nova formació enregistren El Camell Postrat, acústic dels seus temes i una versió de Desaparecer de Los Planetas. A finals del 2012 es tornen a tancar a l'estudi per gravar el que és el segon llarga durada de la banda, Fenòmens Tangibles, disc participatiu on els mecenes i seguidors van ficar el títol a les cançons amb una campanya molt original feta a Youtube.

A finals del 2013 va sortir a la llum Fenòmens Tangibles amb la notícia que n'Alex Gramage deixava la formació, quedant així en Marc, l'Ivan i en Naxo al grup.

En actiu sobretot durant la dècada dels 2000 i primers 2010, va ser un èxit de crítica.

El 9 de gener de 2015 van donar el seu concert de comiat a la Sala Gomis d'Ontinyent.

URL curta