Viasona té indexats 4.233 grups, 10.485 àlbums i 80.633 cançons

Capella de Ministrers

Capella de Ministrers és un grup de música valencià fundat el 1987 pel seu director Carles Magraner. Interpreten música vocal i instrumental, especialitzat en la interpretació del patrimoni musical espanyol anterior al segle XIX utilitzant criteris d'interpretació fidedignes a cada època i instruments històrics.

Una intensa activitat concertística i discogràfica, unida a les tasques de recuperació i investigació musicològica, li atorguen al grup un cert prestigi a escala nacional i internacional. Han donat concerts per tota Espanya i participat en nombrosos festivals internacionals, rebent premis de la premsa especialitzada com Goldberg Magazine, CD Compact, Repertoire, Scherzo, etc.

En octubre del 2018 l'Institut Valencià de Cultura de la Generalitat Valenciana, va nominar la Capella de Ministrers, junt a l'Orquestra Filharmònica de la Universitat de València, Piacere dei Traversi i Música Trobada, al guardó Millor disc de recuperació de patrimoni musical, en els I Premis Carles Santos de Música Valenciana. També va ser nominada al guardó de Millor disc de música d'arrel i Millor gira. Capella Ministrers obtingué el premi al millor disc de recuperació de patrimoni musical pel seu disc La ruta de la seda.

URL curta