Viasona té indexats 4.195 grups, 10.339 àlbums i 79.406 cançons

Cap Pela

Cap Pela és un grup de música vocal mallorquí que canta cançons a cappella, és a dir, sense instruments.

Començaren la seva trajectòria l'any 1994 amb un repertori variat, on es poden trobar, sobretot, èxits internacionals i també cançons tradicionals, nadales i composicions pròpies. La selecció d'aquest repertori va en funció d'allò que els agrada i que s'adapta millor a les seves característiques vocals i a la seva manera d'entendre l'arranjament d'aquests temes, que defuig de la imitació purament instrumental. La seva proposta està plena de finor, elegància i profunditat.

Durant els 20 anys de trajectòria han pogut dur la seva música arreu de l'estat espanyol i molts indrets d'Europa. Han fet sentir la tradicional sibil·la a París, han estat la banda mòbil dels premis MAX i han actuat juntament amb Antonio Canales, entre altres, o han fet de teloners mites com B. B. King.

També s'han fet sentir i han concursat en dues edicions del Festival Internacional de Cantonigros i al Festival Internacional de Verona. Més recentment han estat artistes convidats al Festival für Vokalmusik Leipzig (2012), al Girona a cappella Festival (2013), al Festival VOICEMANIA (Viena, 2015) i a la primera edició del Festival VEUS d'Olot, fent-se presents al panorama internacional de la música a cappella.

URL curta