Viasona té indexats 4.330 grups, 10.734 àlbums i 82.292 cançons

Artur Alvarez

Artur Álvarez i Boix (Castelló de la Plana, Plana Alta, 1957) és un cantautor i compositor castellonenc, llicenciat en filosofia i ciències de l'educació i mestre de primària. Humil aficionat a l'escriptura i la pintura. Fa més de 30 anys que està immers en el difícil món de la cançó d'autor en valencià (català). Amb més de tres dècades, com a component fundador del grup vilafranquí de cançó popular Adesiara. I des de 2007, en solitari, com a cantautor.

La seva trajectòria musical, encara que molt restringida a l’àmbit comarcal, és llarga. Molt influenciat per la música popular, però conjuga aquest matís amb el seu inconfusible segell de cantautor. A l'estil dels seus referents: Llach, Serrat i Aute. Les cançons són plenes d'intimisme i submergides en la calidesa de la seua veu. Les seues composicions són per a escoltar-les en ambients íntims i, com ell mateix comenta, a mitja llum.

Escriu poesia, prosa i manté a la xarxa el seu propi blog literari Singladures. També li interesse la informàtica i el disseny gràfic.

URL curta