Viasona té indexats 4.333 grups, 10.745 àlbums i 82.530 cançons

Butlletí

Alta

Baixa

De conformitat amb l'establert en la normativa vigent en Protecció de Dades de Caràcter Personal, li informem que les seves dades seran incorporades al sistema de tractament titularitat de TIRABOL PRODUCCIONS SL amb CIF B64166705 i domicili social situat en C/ ALI BEI, 25 1o 2a, 08010 BARCELONA, amb la finalitat d'atendre les seves consultes i remetre-li informació relacionada que pugui ser del seu interès. En compliment amb la normativa vigent, TIRABOL PRODUCCIONS SL informa que les dades seran conservades durant el termini estrictament necessari per complir amb els preceptes esmentats amb anterioritat.

Mentre no ens comuniqui el contrari, entendrem que les seves dades no han estat modificats, que vostè es compromet a notificar-nos qualsevol variació i que tenim el seu consentiment per utilitzar-los per a les finalitats esmentades.

TIRABOL PRODUCCIONS SL informa que procedirà a tractar les dades de manera lícita, lleial, transparent, adequada, pertinent, limitada, exacta i actualitzada. És per això que TIRABOL PRODUCCIONS SL es compromet a adoptar totes les mesures raonables perquè aquests se suprimeixin o rectifiquin sense dilació quan siguin inexactes.


D'acord amb els drets que li confereix el la normativa vigent en protecció de dades podrà exercir els drets d'accés, rectificació, limitació de tractament, supressió, portabilitat i oposició al tractament de les seves dades de caràcter personal així com del consentiment prestat per al tractament dels mateixos, dirigint la seva petició a l'adreça postal indicada més amunt o al correu electrònic Administracio@tirabol.cat.

Al seu torn, li informem que pot contactar amb el Delegat de Protecció de Dades de TIRABOL PRODUCCIONS SL, dirigint-se per escrit a l'adreça de correu  dpo.cliente@conversia.es o al telèfon 902877192.

Podrà dirigir-se a l'Autoritat de Control competent per presentar la reclamació que consideri oportuna. Amb enviament del formulari de recollida de dades vostè accepta la política de privadesa de TIRABOL PRODUCCIONS SL.